Starity

Dalpremier: Lady Gaga — Applause

2013. augusztus 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredetei terv az volt, hogy a kiadó 19-én jelenteti meg a számot, ám a hackereknek köszönhetően, akik kiszivárogtatták a számot, akárcsak Katy Perryét, arra késztették Gagáékat, hogy még ma meghallgathassa mindenki.

hirdetés
Dalpremier: Lady Gaga — Applause

Lady Gaga 2011 decembere óta nem adott ki új dalt, a műtétjét követő hónapokban elrejtőzött a média elől, és az ARTPOP album munkálatait befejezte Madeon, DJWS, Dallas Austin és Zedd segítségével.

Az albumot egyébként a Lady 2011 augusztusa óta készíti, mely november 11-én jelenik meg, már ha minden a terv szerint halad, valószínűleg a videoklip, illetve a az applikáció (amely ingyenes lesz) 19-én lesz elérhető.

A dal j-pop stílusú a producere szerint, és elektronikus elemeket házasítottak össze himnikus dallamokkal. A szám valószínüleg sikeres lesz, a rajongók és akik hallották, tetszésüket fejezték ki Littlemonsters.com-on illetve más honlapokon is. A dal az iHeart rádióban debütált ma délután:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek