Starity

Kris Jenner visszavágott az elnöknek

2013. augusztus 13. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kris Jenner úgy gondolta, hogy az elnök nem igazán értékeli a jót, és miután kritizálta lánya, Kim és férje öltözködését, a Kardashian-anyuka visszaszólt Obamának.

hirdetés
Kris Jenner visszavágott az elnöknek

Kim Kardashian csak biztatni szerette volna az embereket arra, hogy kövessék az álmaikat, ám úgy látszik, az elnöknek nem tetszett, amit az újdonsült anya tesz – ugyanis úgy gondolja, hogy a modell és realitysztár parádét csinál az amerikai álomból.

Az elnök egy interjúban fejtette ki, hogy mostanság csaknem minden a Kardashian lányról és férjéről szól – az ő idejében még nem így volt: „Akkor még nem nyílt kapu a gazdagok és híresek világába. A fiatalok nem azt figyelték minden nap, hogy Kim Kardashian milyen ruhában járkál, vagy hogy Kanye West épp hol tölti a vakációját” – fejtette ki Obama

A Kardashian-anyuka, látva, hogy az elnök mindenki előtt szeretné tönkretenni Kim hírnevét, így vágott vissza Obamának: „Nem tudtam, hogy a mérce olyan magasra van téve, amiről mi csak álmodni tudunk. Fogadok, hogy a barátaidnak ezer négyzetméteres házuk van, ahol az elnökségért folytatott kapányok zajlanak.”

„Szerintem ez nem fair dolog, hogy épp a lányomat és férjét szemeled ki magadnak. Kanye nem nyaral, és Kim a világ legszorgalmasabban dolgozó nője. Soha nem áll meg, nem lassít és nem adja fel, mert kemény munkával érte mindazt el, ami eddig neki van” – zárta mondanivalóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek