Starity

Megvannak a Pirelli-naptár topmodelljei

2013. augusztus 13. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden korosztályból próbáltak összeválogatni modelleket: a naptárban szerepelt a 40 évei közepén járó Helena Christensen, s a 20-as évei végét taposó Karolina Kurkova is, az eredmény mégis nagyon gyönyörűre sikeredett. Íme!

hirdetés
Megvannak a Pirelli-naptár topmodelljei

Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Karolina Kurkova, Alek Wek, Miranda Kerr és Isabeli Fontana fog pózolni a következő Pirelli-kalendárium hasábjain, s már most rengeteg előjegyzés van a 2014-es naptárt illetően.

A képeket Patrick Demarchelier készítette a Sunday Times of Londonnak , s az idei kalendáriumot is Peter Lindbergh fotózta, aki már nem egyszer bizonyított a világhírű fotósok között.

A modellek Dolce&Gabbana-fehérneműket viseltek a fotózáson, s több rekorder is van már közöttük: Isabeli Fontana például már a hetedik (!) éve szerepel a kalendáriumban, míg Helena Christensen, a már visszavonult modell is jó párszor adta testét-arcát a Pirelli-naptárhoz.


Nagy volt az összhang a fotózáson. Nem véletlen: mindegyikük volt már a VS topmodellje.

A naptárban egyébként már olyan modellek is szerepeltek, mint Rosie Huntington-Whiteley, Adriana Lima, Karlie Kloss, Liya Kebede, Natasha Poly, Milla Jovovich, Lara Stone, Kate Moss, valamint magyar büszkeségünk, Mihalik Enikő is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek