Starity

Klippremier: Jessie J — It’s My Party

2013. augusztus 13. 15:03   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb slágergyanús dallal jelentkezett a Wild után Jessie J, ami az It’s My Party nevet kapta.

hirdetés
Klippremier: Jessie J — It’s My Party

Az énekesnő HitsRadio rádiós műsorvezetőjének, Alex Jamesnek adott interjút, elmondta, hogy a napokban megjelent az új dala, az It's My Party, amihez egy bulis videoklip is készült.

„Néztem a Twitter-hírfolyamot, azon gondolkozva »Az emberek még mindig utálkoznak, ember!« . Amikor ők fel fognak nőni, akkor döbbennek rá, hogy ennek semmi értelme.” – mesélte.

Jessie számára inspirációforrás volt az emberi természet: amikor egyszerűen csak elegünk van, hajlamosak vagyunk szánalmasak és eléggé gonoszak lenni. Ez szerinte kicsit sok a gyomornak, épp ezért most tart egy kis szünetet a Twitterrel, a rajongói tisztában vannak vele, hogy kedvencük nem fogja látni, ha küldenek neki egy tweetet.

„A negativitás egy választás, így én csak arra törekszem, hogy megmutassam a többieknek, hogy az ülős, nyomorúságos életvitel nem egy út. Az életben olyan sok szép dolog van, és mindenkinek csak fel kéne pattania és partiznia egy jót!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek