Starity

Example boldogabb nejével, mint valaha

2013. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Example barátai szerint is sokkal nyugodtabb és higgadtabb lett, mióta Erin az életébe lépett.

hirdetés
Example boldogabb nejével, mint valaha

Example és felesége, Erin 2011-ben ismerkedtek meg és 2012-ben jegyezték el egymást. Az esküvőre csak idén májusban került sor, mivel Elliot tavaly turnén volt, így nem volt ideje az esküvői dolgokkal foglalkozni. Saját bevallása és barátai szerint is, mióta az ausztrál modell az életébe lépett, fenekestül felfordult benne minden, de a jó irányban.

„Jól vagyok. A feleségem tesz engem boldoggá. Eddig unalmas életem volt, de mióta ő jött, kivirultam” – mesélte boldogan Example.

Továbbá arról is mesélt, hogy mennyire hiányzik neki a felesége, amikor ő éppen egy koncerten van és nem tudja elkísérni őt. Erin nemrég Velencében volt néhány napig, és egyedült voltam, nem is igazán tudtam, hogy mit kezdjek magammal. Hazaértem, és csak azt kérdeztem, hol a feleségem? Valaki segítsen megtalálni!”

Majd beavatta rajongóit az esküvő titkaiba és abba, hogy milyen bajlós dolog történt velük a nagy napjukkor.

„Az esküvőre már nem is emlékszem. Olyan gyorsan jött minden. Annyira emlékszem, hogy mielőtt elsétáltunk volna a folyosón a ceremóniára, Erin ruhája szétszakadt. Teljesen bepánikolt, hogy mit csináljon, én meg őt kerestem, mert lekéstük a saját esküvőnket. Talán ez minden lány rémálma, hogy a nagy napon elszakad a ruhája, és az anyukájának kell megvarrnia. Viszont másnap már csak nevettünk az egészen.”

Úgy látszik, Example élete egyenesbe ért és hamarosan a rajongóinak fog nagy örömet szerezni, ugyanis nemsokára megjelenik legújabb dalához, az All the Wrong Placeshez a videoklip, amit már le is forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek