Starity

A Trónok harca álompárja szakított

2013. augusztus 13. 21:09   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a Trónok harca szerelmespárjának kapcsolata a valós életben. Rose Lesie és Kit Harrington úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket.

hirdetés
A Trónok harca álompárja szakított

Nemcsak a filmvásznon alakított egy pár Rose Lesie és Kit Harrington. Ők ugyanis a népszerű Trónok harca sorozat Ygrittje és Jon Snow-ja, akik nem alkotnak többé a valós életben egy párt. Kapcsolatuk a sorozat forgatásán kezdődött, amikor is a karaktereik kezdtek egymáshoz közel kerülni.

Ha a pletykáknak hihetünk, Rose már talált másvalakit, akivel randizgat. Az exálompár egyik tagja sem teregette ki közös kapcsolatukat a sajtónak, így egyeseket még az is meglephet, hogy egy párt alkottak. Remélhetőleg megmaradt a kapcsolatuk békében, hiszen a Trónok harca negyedik évadának forgatása pár hete már elkezdődött.

Kit Harrington elmondása szerint egy nagyon izgalmas évad fog következni, és biztos abban, hogy a rajongóknak is tetszeni fog. A sorozat negyedik évadára még várniuk kell a rajongóknak 2014 tavaszáig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek