Starity

Anastacia: „Már megvan az új lemezcím”

2013. augusztus 14. 12:12   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anastacia, az amerikai popénekesnő bizonyára már nagyon izgatott az új korong miatt, hiszen napról napra egyre több információt oszt meg közönségével.

hirdetés
Anastacia: „Már megvan az új lemezcím”

A művésznő elújságolta egy rajongójának, hogy az első szerzemény megírása előtt már megvolt az album címe – ám azt nem árulta el még senkinek.

Már azt is biztosan tudja, hogy a lemez megjelenését egy világ körüli turné fogja követni, viszont a részletek egyelőre még nem ismertek. A vadonatúj videoklip már el is készült, amit a Facebook-oldalon fognak közzétenni, ugyanis a weblapon jelenleg is átalakítások zajlanak.

Ezt követően köszönetet mondott a rajongók türelme miatt, végül arra a kérdésre, miszerint Katy Perryt vagy Lady Gagát választaná-e, azt felelte, mindkettőt. Az énekesnő egyébként áprilisban jelentette be a Twitter-oldalán keresztül, hogy dalokat ír, és John Fieldsszel, valamint Steve Diamonddal dolgozik együtt hatodik stúdióalbumán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek