Starity

Nagy fináléra készül a Victorious stábja

2013. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon egyik legkedveltebb sorozata három évad után lehúzta a rolót, ám Dan Schneider elmondta, hogy visszatérnek egy nagy fináléval.

hirdetés
Nagy fináléra készül a Victorious stábja

A Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozata jelenleg is a Victorious – V, mint Viktória –, annak ellenére, hogy három évad után vége szakadt.

A sorozat és a Nickelodeon atyja, Dan Schneider azonban úgy döntött, hogy megadja a rajongóknak a tökéletes befejezést, megírja a nagy finálét a sorozathoz, ugyanis nagyon hiányzik neki a csapat. A Twitteren, előzetes bejelentés nélkül kürtölte szét tervét, ahol nemcsak a szereplők, hanem a rajongók is véleményezhették az ötletet.

„Szeretnétek újra együtt lenni és készíteni egy nagy záróepizódot? Én nagyon! Ti is? Csodálatos lenne, és a rajongók imádnák! Szóval csináljuk! Mellesleg... mennyiért vállalom? Elkészítem ingyen!” – lelkendezett Dan.

Már a szereplők több mint fele jelezte, hogy szeretné, ha elkészítenék. Avan Jogiának, Victoria Justice-nak és Ariana Grandénak még nem volt ideje visszajelezni, ugyanis Avan épp sorozatát forgatja, Vicky és Ariana pedig turnézik, de valószínűleg bólintanak rá, ugyanis többször is azt ecsetelték a mikroblogon, hogy mennyire hiányzik nekik a sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek