Starity

Sandra Oh kiszáll a Grace klinikából

2013. augusztus 14. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden rajongót megdöbbentett a hír, mikor A Grace klinika kedvelt szereplője, Sandra Oh bejelentette: nem fogja meghosszabbítani szerződését a 11. évadra, így a 10. évad végével kiszáll a sorozatból.

hirdetés
Sandra Oh kiszáll a Grace klinikából

A színésznő már az első rész óta alakítja a törtető Cristina karakterét, és jelenleg ő az első a „kemény magból”, aki nem kívánja tovább folytatni a sorozatot.

„Úgy érzem, mindent megadtam és készen állok elengedni Cristinát. Érdekes volt ilyen sokáig játszani egy karaktert. Úgy érzem, ő is kész továbbállni. Tanácskozni kell még az írókkal, hogy hogyan fog távozni” – nyilatkozta a színésznő.

A sorozat készítőjét, Shonda Rhimesot nem érte váratlanul Sandra döntése. „Imádok vele együtt dolgozni. Íróként számomra az ő karaktere volt az egyik legjobb feladat. Jól ismerem Sandrát, és megértem, hogy új kihívásokat keres” – nyilatkozta.

Mindazonáltal a többi szereplő szerződése is jövő májusig érvényes, így az sem kizárt, hogy Sandra lesz az egyetlen, aki otthagyja a produkciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek