Starity

Christina Hendricks bepróbálkozna a Trónok Harcában

2013. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Hendricks nagyon szeretné magát kipróbálni a Homelandben vagy a Trónok Harca című sorozatban.

hirdetés
Christina Hendricks bepróbálkozna a Trónok Harcában

Christina Hendricks számos televíziós sorozatban kapott már szerepet, de hosszútávon a Mad Men – Reklámőrültekből ismerhetjük, ahol Joan Harrist alakítja. Viszont a Mad Men már az utolsó, hetedik évadának forgatásánál jár, így kérdéses, hova vezet az útja ezt követően.

A színésznő azt nyilatkozta, kipróbálná magát egy másfajta sorozatban is, méghozzá a Trónok Harcában vagy a Homelandben.

„Szeretnék a Homelandben szerepelni, mert imádom a feszültséggel teli helyzeteket, de szívesen játszanék a Trónok harcában is” – mesélte el a The Hollywood Reporternek. „Bundákat és agancsokat akarok viselni, és lóháton közlekedni mindenhova.” – tette hozzá lelkesen a vörös hajú szépség.

Hendricks legújabb filmjének, a How To Catch a Monsternek nemrég fejeződtek be a forgatási munkálatai, a rendező, Ryan Gosling pedig jelenleg Izlandon tartózkodik, ahol az utómunkákon dolgozik. A filmben Eva Mendesszel és Saoirse Ronannal játszik együtt, és jövő júliusban kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek