Starity

Robert Sheehan majdnem X-Men lett

2013. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csontváros sztárja a Hot Pressnek elmesélte, hogy eredetileg őt választották ki Banshee szerepére az X-Men: Az elsők című filmben. Sajnálatos módon azonban nem tudta ezt a szerepet vállalni időegyeztetési problémák miatt.

hirdetés
Robert Sheehan majdnem X-Men lett

„Igaz, hogy beválasztottak az X-Menbe. Banshee-t játszottam volna, az ír szuperhőst, és Jane Goldman külön nekem írta. A régi öreg kis Robjának. Szóval igen, még mindig fáj egy kicsit. Olyan négy vagy öthetes ütközés lett volna a Kívülállókkal, és akkor a stúdió azt mondta, hogy olyan emberre van szükségük, aki teljesen szabad. És akkor hirtelen lecseréltek.”

Bár az ír színész erről a lehetőségről lecsúszott, de nem maradt sokáig blockbuster nélkül, mivel idén szerepel A végzet ereklyéi – Csontvárosban is, amely a nagy népszerűségnek örvendő Cassandra Claire regényen alapszik.

Robert bevallotta, hogy sokáig gondolkodott, hogy elvállalja-e a szerepet, mivel sokat aggódik a hírnév árnyoldalai miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek