Starity

Elkezdődött Selena Gomez világ körüli turnéja

2013. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: itspetra

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első világ körüli turnéjának első állomása Vancouver, ahol a tegnapi nap folyamán fel is lépett. Nagyon izgatott és ideges, hiszen ez az eddigi legnagyszabásúbb koncertsorozata.

hirdetés
Elkezdődött Selena Gomez világ körüli turnéja

Július 23-án jelent meg Selena Gomez negyedik stúdióalbuma, a Stars Dance. Elmondása szerint az album más, mint a többi, ezért kicsit tartott is az emberek reakciójától – nem is csoda, hiszen a legtöbb kritikus lehúzta.

Selena az albumon a Rock Maffiával dolgozott együtt, egyik livechatjében így nyilatkozott: „A Rock Maffia zenésítette meg az első platinadalomat, a Naturallyt, majd a Love You Like A Love Songot. Látták, ahogy felnövök és nagyon jó barátok lettünk az évek alatt. Az új albumom készítésében is sokat segítettek.”

Az albumhoz egy új turné is társul, ugyanis a tegnapi nappal elkezdődött Selena Stars Dance néven futó, világ körüli turnéja, ami Gomez életében nagy szerepet játszik. Még nem volt ehhez hasonló koncertsorozata. Legutóbbi turnéján az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában koncertezett, ami kicsit sem hasonlított a mostani feladatra, ami rá vár.

Több millió rajongó várja már, hogy lássa élőben Miss Gomezt, aki keményen dolgozott a koreográfia és a turné összeállításával. Állítása szerint a lemez és a turné megalkotása is nagyon nehéz munka volt számára, de ez egy kihívás önmagának, amit szeretne végigcsinálni. A koncerteket Christina Grimmie fogja megnyitni, aki közeli barátnője Gomeznek.

Nem fog hazánkban koncertezni, viszont a legközelebbi állomása Bécs, ahol ezelőtt exbarátja, Justin Bieber koncertezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek