Starity

Farmerdzseki: így viselik a sztárok

2013. augusztus 15. 19:07   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyolcvanas-kilencvenes évek legdivatosabb ruhadarabját felfedezték maguknak a sztárok is, hiszen kényelmes, stílusos és számtalan módon lehet variálni. Nézzük, ki hogyan viseli ezt az újra divatba jött ruhadarabot!

hirdetés
Farmerdzseki: így viselik a sztárok

Rihanna

A botrányoktól nem mentes énekesnő szereti az extrém és a méregdrága ruhadarabokat. Erre a Blessed & Cursed márkájú farmerdzsekire mindkét tulajdonság illik.

A hatalmas szegecsekkel díszített darabért csaknem ezer dollárt kell kifizetnie annak, aki úgy szeretne kinézni, mint ő. A kabát alá egy egyszerű szabású, hosszú ujjú fekete ruhát húzott, és egy merész kialakítású cipővel tette még izgalmasabbá az összeállítást.

Jessica Szohr

A magyar felmenőkkel rendelkező színésznő nem bízta a véletlenre a farmerkabátja kiválasztását: a leghíresebb farmertermékeket gyártó márka, a Levi's egyik klasszikus darabját öltötte magára.

Ebben a szettben az elegáns és a sportos stílust kombinálta: a dzsekit magas sarkú bokacsizmával és szoknyával viselte. Kitűnő választás volt!

Jessica Alba

A színésznőről köztudott, hogy szereti a kényelmes, de mutatós darabokat. Most két farmer anyagú ruhadarab is látható a szettjében.

A 7 For All Mankind márkájú kabát és a sötétebb árnyalatú nadrág remekül illik egymáshoz. Jessica a nyakára egy mintás sálat kötött, és balerinacipőben sétált az utcán.

Zendaya Coleman

A Shake It Up ifjú sztárja egy igazán sportos és fiatalos összeállítást mutatott nekünk.

A kényelmes jóganaci még kényelmesebb edzőcipővel kombinálta. Egy farmerkabáttal pedig az edzőruházat utcán is viselhetővé válik – jó választás!

Alessandra Ambrosio

A világhírű szupermodellt egy kényelmes és vidám szettben kapták lencsevégre Santa Monicában.

A fekete ujjú kabátot türkiz felsővel és órával kombinálta, az összeállítást pedig leggingsszel és balerinacipővel tette még kényelmesebbé – ideális egy vásárlással eltöltött napra.

Demi Lovato

A Heart Attack énekesnője imádja a merész darabokat, ezért a szegecses ruhákat előnyben részesíti. A vad tüskék többször is előfordulnak a szettben: nemcsak a világoskék kabáton, de a nyakékén, a ruháján és a cipőjén is szegecseket vehetünk észre.

Miranda Kerr

A Victoria's Secret volt angyala rendkívüli stílusérzékkel rendelkezik, és ezt egy farmerkabátos összeállításában is bebizonyította, az elegáns és a szafari stílust ötvözte.

A kalap, az állatmintás táska és a csizma az afrikai vadonra emlékeztet, ám a szoknya és a hófehér ing eleganciát visz a megjelenésébe. A kabát pedig már csak hab a tortán.

Keira Knightley

Az Anna Karenina sztárja imádja a régi darabokat, ha nem farmerdzsekit húz, akkor overált. Kedvenc ruhadarabjában már több premieren is részt vett, körülbelül négyszáz dollár körül mozog az ára!

Hayley Williams

A Paramore énekesnője leggyakrabban fellépésein visel farmerdzsekit, amit nemcsak szegecsekkel, de kitűzőkkel díszít szívesen. Egy sötét farmer, egy egyszerű póló és egy farmerdzseki – máris diktálhatod a trendeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek