Starity

Katy Perryt lopással vádolják

2013. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először karambolozott az új albumát, a Prismet népszerűsítő kamionja, majd dala, a Roar két nappal korábban kiszivárgott a beígért időpontnál. És a rossz dolgoknak még mindig nincs vége.

hirdetés
Katy Perryt lopással vádolják

Több lap, illetve weboldal foglalkozik az üggyel, miszerint Katy Perry és csapata plagizálta az énekesnő új szerzeményét, a Roart. Rengeteg embernek feltűnt, hogy valahonnan már ismerős a dal, míg rá nem bukkantak Sara Bareilles Brave nevezetű számára. Azóta számtalan összehasonlítás készült és internetes viták alakultak ki a rajongók között. Az ügyre egyik énekesnő sem reagált még.

De nem ez az egyetlen vád Perry kislemezével kapcsolatban, Dillon Francis amerikai producer a Twitteren adott hangot annak, hogy a Roar énekesnője a dalhoz tartozó dalszöveges (lyric) videót az ő ötlete alapján készítette.

Egyébként Katy dala majdnem egy napon keresztül közel 50 országban volt az iTuneson első, s egyesek azt gondolják ez volt az ok, Lady Gaga Applause slágerének kiadatására – „Gaga dala szinte minden országban háttérbe szorította Katy nótáját” – írta egy amerikai weblap. Többen úgy gondolják, Gaga menedzserei szándékosan csinálták mindezt.

Perry és Gaga is fellépnek majd az augusztusi VMA-díjátadón, mindketten új dalukat fogják bemutatni a közönségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek