Starity

Gabriel Soto: „Úgy érzem, újjászülettem”

2013. augusztus 15. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gabriel Soto nemrég került kórházba, ahol sürgősen megműtötték – a színész, elmondása szerint, most újjászületett.

hirdetés
Gabriel Soto: „Úgy érzem, újjászülettem”

A hazánkban is népszerű színész, Gabriel Soto nemrégiben kórházba került, ahol súlyos hashártyagyulladást diagnosztizáltak nála, és azonnali műtétre szorult.

Gabrielt majdnem három héttel ezelőtt operálták, és ez idáig jelenlegi sorozatának forgatásán sem tudott részt venni. A színész a napokban visszatért a munkához, ahol mikrofonvégre kapták és a műtétről beszélt.

„Köszönöm Istennek, hogy nem lett komolyabb baj. Nagyon boldog vagyok, hogy az Isten velem volt most is. Súlyos hashártyagyulladásom volt, ami tulajdonképpen olyan, mint a fekély. Órákon múlott az életem.” Az interjú során azt is elmondta, hogy attól függetlenül, mert megműtötték, lesznek még olyan napjai, amikor nagyon fog neki fájni.

„Tegnap újból elkezdtem forgatni, jelenleg nem érzem rosszul magam, de lesznek még napok, amikor rosszul leszek, és nagyon hamar elfáradok. A műtét 19 nappal ezelőtt volt, és a felépülés is viszonylag gyors volt. Nyolc napot töltöttem az intenzív osztályon, de úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna. Ez a közel három hét alatt megtanultam, hogy az élet milyen értékes, így élvezni fogom minden percét az újjászületésemnek.”


Az interjú után még a sebhelyet is megmutatta

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek