Starity

Nadine Coyle gyermeket vár

2013. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves énekesnő az Instagramon keresztül osztotta meg az örömhírt, miszerint első gyermekét várja.

hirdetés
Nadine Coyle gyermeket vár

Az énekesnő az első Girls Aloud-tag, aki gyermeket vár. Habár eddig nem fedte fel az apuka kilétét, pletykák szerint a szerencsés Jason Bell, Nadine egykori jegyese, akivel nemrég újra egymásra találtak.

Nadine és az amerikai focista három éven keresztül jártak, majd 2011 júniusában bejelentették szakításukat. Azonban márciusban a hírek szerint a pár újra összejött, mivel Jason az Egyesült Királyságba repült, hogy megnézze a Girls Aloud fellépését az O2 arénában.

Kapcsolatuk szünetében az énekesnő Waz Ashayerrel járt, akivel 2012-ben a V fesztiválon ismerkedett meg és 2013 elején még együtt voltak. Egy forrás szerint a dolgok kezdtek komollyá válni közöttük, miután Waz találkozott Nadine szüleivel januárban, ám nem sokkal azután valószínűleg útjaik különváltak – ezt azonban senki nem erősítette meg.

Nadine azt nyilatkozta, hogy a banda különválása óta nagyon vad hónapokon van túl. És habár a 2010-ben megjelent első szólóalbuma, az Insatiable nem teljesített olyan jól, mint ahogy várták, áprilisban bejelentette, hogy dolgozik a folytatáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek