Starity

Új boszi a vámpírok közt

2010. augusztus 18. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vampire Diaries második évada már két új szereplővel bővült, de most itt egy harmadik karakter is, aki felborzolja Mystic Falls kedélyeit a következő évadban.

hirdetés
Új boszi a vámpírok közt

CW csatornán futó The Vampire Diaries sorozat második évadja már a fiatalok többségét lázban tartja. Mindenki kíváncsi arra, hogy mi fog történni a szereplőkkel, és még kik fogják felborzolni a kedélyeket.

A csatorna a minap egy sajtóközleményben adta hírül, hogy még egy új szereplő lesz a sorozatban, aki bele fog kavarodni a természetfeletti dolgokba Mystic Fallsban. Tiya Sircar, a Disney veteránja a szerencsés, aki csatlakozhat a szereplőgárdához a második évadtól. A lány már számos sorozatban feltűnt, köztük a Hannah Montanában vagy a Suite Life on Deckben, de láthattuk a 17 Again című vígjátékban is Zac Efron és Michelle Trachtenberg oldalán.

Régebben felröppentek a hírek, hogy folyik a szereplőválogatás Bonnie unokatestvérének a szerepére – valószínűleg Aimee Bradley lett ez a karakter, és a lányok együttes erővel fognak harcolni a gonosz erőkkel szemben.

Továbbra is várjuk szeptember 9-ét, amikor folytatódik a Vampire Diaries, és végre fény derül minden titokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek