Starity

Versenyt hirdetett a Tokio Hotel

2013. augusztus 16. 08:08   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2005-ben jelent meg a Tokio Hotel első nagy slágere, a Durch Den Monsun, aminek évfordulójának alkalmából a srácok egy meglepetéssel készültek a rajongóiknak.

hirdetés
Versenyt hirdetett a Tokio Hotel

Az első áttörést a Tokio Hotelnek a pontosan 8 évvel ezelőtt kiadott Durch Den Monsun című dal hozta meg, aminek később az angol változata, a Monsoon a tengerentúlon is nagy sikert hozott a német együttesnek.

Ennek az alkalomnak az évfordulójára az együttes rajongói nagy ünneplést szerveztek világszerte, még a Twitteren is bekerült a világtrendek közé az Aliens Celebrate Infinity című projektük. Ám nemcsak a rajongók lepték meg kedvencüket, a Tokio Hotel is készült valamivel, hogy megköszönjék a sok támogatást.

„Nyolc év Monsoon.. Micsoda egy izgalmas utazás veletek, srácok! Köszönjük a végtelen támogatásotokat! Hogy megünnepeljük ezt a különleges napot, van egy nagy meglepetésünk számotokra! Indítsunk el egy kis versenyt. Legyetek kreatívak és küldjetek nekünk videókat, képeket, történeteket, hangfelvételt... akármit, amit akartok, amivel velünk ünneplitek a Monsoont. A legjobb és legkreatívabb ötlet gazdája nyer egy exkluzív találkozót Bill-lel és Tommal Los Angelesben”osztotta meg az együttes a hivatalos Facebook oldalukon.

A srácok gondoskodnak arról is, hogy ne csak Los Angeles-i rajongók játsszanak, hiszen bárhonnan is érkezik a nyertes, elrepítik őt a filmek fellegvárába, hogy együtt belehallgathassanak a készülő nagylemezbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek