Starity

Mától száguldanak a Repcsik

2013. augusztus 15. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 15-étől vetítik a hazai mozikban a legújabb Disney-mesét, a Repcsiket.

hirdetés
Mától száguldanak a Repcsik

Hallottál már a Verdákról? Hét év telt el azóta, hogy a Pixar stúdió megalkotta a legszerethetőbb járgányok egy csoportját, akik nemcsupán beszélni tudnak, hanem érzelmekben is bővelkednek. 2011-ben mutatták be a folytatást, a Verdák 2.-t, melyben a tucatnyi új verda mellett már egy-két repülőgéppel is megismerkedhettünk.

A Verdák világa és a második részben szereplő repülőgép, Siddeley ihlették a DisneyToon stúdió új filmjét, a Planest, mely itthon a Repcsik címet kapta. Az új mese nem másról, mint egy Rozsdás nevű permetezőgépről szól, akinek legnagyobb álma, hogy részt vehessen egy légiversenyen. Álmának megvalósításában nem csak ellenfele, a gonosz Ripslinger és csapata próbálják megakadályozni: Rozsdás ugyanis repülőgép létére tériszonnyal küzd. Emiatt egy katonai géphez, Riley Kapitányhoz fordul segítségért, aki elvállalja a feladatot.

Útja során Rozsdás számos repcsivel ismerkedik meg, akik mind más és más nemzetet képviselnek: a film egyik humoros karaktere lehet a mexikói El Chupacabra, a brit elegancia megtestesítője, Bulldog, a női oldalt pedig Rochelle és Ishani képviselik majd.

Az új animációs film eredeti szinkronszínészei között számos sztárra bukkanhatunk, köztük lesz Dane Cook (Rozsdás) és Teri Hatcher (Dottie) is. A Verdákból valószínűleg nem számíthatunk rendkívül ismert arcra, mint Villám McQueen vagy Matuka, azonban nem kell lemondanunk autók iránti szenvedélyünkről sem, hiszen rengeteg más verdára számíthatunk.

Érdekesség, hogy bár még csak augusztus 9-én került bemutatásra az USA-ban, a D23 Expo során bejelentésre került a mese folytatása, mely a Planes: Fire & Rescue (Repcsik: Tűz és Mentés) címet viseli majd. Ebben Rozsdás a veszélyes erdőtüzek oltásánál segédkezik és talán az ő életébe is belép majd a nagy szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek