Starity

Augusztus végén jön Maite Perroni új albuma

2013. augusztus 16. 08:08   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni új albuma, az Eclipse de luna augusztus 27-én kerül a polcokra, jelentős szerzők és csodálatos hangok közreműködésével.

hirdetés
Augusztus végén jön Maite Perroni új albuma

Az Eclipse de luna Maite Perroni első szólóalbuma lesz, ami augusztus 27-én kerül eladásra a mexikói üzletekben és az interneten is.

„Az Eclipse de luna jelentése kihívás, egy illúzió, a lehetőség, hogy közel legyen a nyilvánosság számára. Már az iTuneson elővételben meg lehet vásárolni, de a letöltéshez augusztus 27-éig várni kell” – mondta az énekesnő.

Néhány héttel ezelőtt nagy feltűnést keltett az album, mivel megjelent az lemezről a Tú y Yo című szám és a hozzá tartozó videoklip, amiben Maite egy nagyon érzéki koreográfiát mutatott be.

„Az igazság az, hogy két hétig távol voltam Mexikótól. Az Egyesült Államokba utaztam és a táncot próbáltuk Faustóval, aki a táncpartnerem volt. A tánc csak a videó végén látható, de valójában az egész számot végigtáncoltuk, az elejétől a végéig” – magyarázta Maite.

A lemez különböző műfajokat tartalmaz, beleértve a szerzőket is, akik más és más stílussal járultak hozzá (Carlos Lara, Coti, Ángela Dávalos, Koko Stambuk és persze maga Maite is).

„Ez egy másfajta megközelítés, az volt a vágyam, hogy valami mást alkossak, hogy a közönség megszeresse a latin zenét. A lemezen többfélezene található, vannak rajta balladák és persze táncos zenék is.” – árulta el Maite.

„Nagyon szeretem az Eclipse de luna témáját, vannak napok, mikor az egyik dal jobban tetszik, mint a másik. A szerzők és az összeállítás csodálatos lett, olyan személyek működtek közre mint Sandra Echeverría és Ángela Dávalos a Llueve, llueve című számhoz; továbbá Aarón Martínez is, és ez az első alkalom, hogy készítettünk egy kissé popműfajú számot, melynek címe Loca de amor” – osztotta meg velünk Maite.

Maite Perroni biztosít minket, hogy az album megjelenése pillanatában százszázalékig a lemezre összpontosít és elutazik különböző országokba, hogy népszerűsítse a lemezt. Az album az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és persze Mexikóban egy időben fog megjelenni.

„Megyek San Antonióba, Los Angelesbe, Miamiba, Puerto Ricóba, Brazíliába és még sok latin-amerikai országba, tehát nagyon elfoglalt leszek. Érzem, hogy nagyon támogatnak a rajongóim és remélem, hogy tetszik nekik, amit készítettem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek