Starity

Budapesten járt 2012-es Miss World

2013. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-es Miss World szépségverseny győztese, a kínai Yu Wenxia Budapesten járt, ahol Rákosi Annamária vezette körbe.

hirdetés
Budapesten járt 2012-es Miss World

A Miss World 2012 cím birtokosa, Wenxia Yu (Ven Hszia-jü) hazánkba látogatott, élményeiről pedig a Borsnak számolt be. A szépségkirálynőnek nagyon tetszik Budapest, az idei Miss World Hungary vezette őt körbe a városon. Megnézték a Halászbástyát, a budai várat és a Hősök terét, amit különösen élvezett. A lány Rákosi Annamarival a SOTE gyermekklinikán segített a beteg gyerekeken, ajándékkal lepték meg őket, és játszottak is velük.

A lány arról is tett említést, hogy mivel már egy éve járja a világot, nagyon hiányoznak neki a szülei és a nővére, de mivel imád utazni, nem szomorkodik amiatt, hogy keveset van otthon. Még sosem esett szerelembe és csak egy férfit szeretne maga mellett, akivel leélheti az egész életét.

Wenxia Yu úgy gondolja, hogy a belső értékei miatt nyerte el tavaly a Miss World-koronát, és szeretne megfelelni azoknak az elvárásoknak, amelyek ezzel a címmel járnak és példát mutatni a lányoknak.

„Sokat jótékonykodom, volt, hogy Haitin beteg gyerekeknek énekeltem, akik ettől feltöltődtek. Engem pedig ez tölt el boldogsággal, én így tudom a béke felé segíteni a világot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek