Starity

Dolph Ziggler betör a filmiparba

2013. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE-szupersztár a pankráció után a filmiparba is betör: szerepet kapott egy készülő vígjátékban.

hirdetés
Dolph Ziggler betör a filmiparba

Nem meglepő, ha pankrátorból filmsztárrá avanzsál valaki: The Rock, Triple H, John Cena, Randy Orton vagy éppen The Miz is szerepelt különféle filmekben, de most lehetőséget kapott Dolph Ziggler is, aki a Me, Him, Her című produkcióban fog feltűnni olyan sztárok mellett, mint Haley Joel Osment, Dustin Milligan és Emily Meade.

A vígjáték fő témája a szexualitás lesz, a beharangozó reklám szerint pedig főként három barát nemi identitásáról, a szeretet felfedezéséről, a vágyról és a kalandról szól majd.

A hír a Twitteren is hamar elterjedt, a rajongók Zigglert arról kérdezték, hogy ki kell-e majd kihagynia pár WWE-adást ám erre konkrét választ ő sem adott, csak annyit válaszolt rajongóinak: „Majd kiderül.”

A forgatást még ebben a hónapban elkezdik Los Angelesben, a rendezői székbe pedig az a Max Landis ül, aki a 2012-es Az erő krónikája forgatókönyvét írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek