Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit csinál Niall Horan egy cumisüveggel, hogyan fest Kim Kardashian a terhessége után, és

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Tiffany Thornton kisfia egyéves lett!

Tiffany Thornton kisfia, KJ augusztus 14-én töltötte be első életévét. A kicsi KJ természetesen igazi szülinaposhoz híven tortával ünnepelt. Tif képeket is töltött fel a közösségi hálóra, ám azokon már csak a torta maradéka látható.

Tiffany a következőket fűzte a képekhez: „Ma az én pici aranyom egyéves lett! Nem tudom elhinni, hogy a legnagyobb áldás az életemben már egy éve világra jött. Feleségnek és anyának lenni a legjobb érzés a világon! Igazán áldott vagyok, hogy egy ilyen ajándékot kaphattam az Úrtól. Boldog születésnapot, Kenneth James Carney!”

*

Niall Horan kisbaba lett!

A One Direction szőkesége mindig megnevetteti rajongóit! Ezúttal az Instagramon egy cumisüveggel a szájában pózolt. A képet nem Niall, hanem a The Saturdays énekesnője, Rochelle Humes osztotta meg.

Rochelle-nek a közelmúltban született kislánya, de most úgy látszik, a picur feladatait Niall vette át. Csak remélhetjük, hogy Niall nem Rochelle anyatejét issza!

*

Így néz ki Kim Kardashian a szülés után

A család éppen egy Los Angeles-i Egészségügyi Intézményből lépett ki, ahol a fotósok nem késlekedtek, lekapták az anyukát! Ezek az ELSŐ képek azóta, hogy Kim életet adott gyermekének.

A kicsiről még nincs nyilvános fotó, a kocsiban is ügyeltek arra, hogy mindenképpen eltakarják a csöppséget. Kim kivirulva és mosolyogva sétált, egy blúzt viselt cicanadrággal és csizmával, de még egy kardigánt azért a dereka köré kötött, hogy eltakarja az idő közben rárakódott kilókat. De valljuk be,sokkal jobban áll neki ez a szett,mint azok a test szomorító darabok,amiket a terhesség alatt viselt.

*

Ariana Grande megsiratatta Liz Gilliest

Ariana jelenleg a The Listening Sessions turnéján vesz részt, és legutóbb New Yorkban lépett fel, ahol Liz Gillies is részt vett. A koncert után a következőket csiripelte: „Leírhatatlanul büszke vagyok rád, Ariana! Megkönnyeztem a ma estét! Ez az album fel fog robbantani mindenkit. Készüljetek!”

Egyébként az a hír járja, hogy Ariana és Liz közös duettre készülnek.

*

Brenda Song visszatért a Dadsbe !

A Dads új részekkel tér vissza a FOX képernyőjére. Már elkezdték a forgatásokat, ezt Brenda Song is igazolta, amikor a Twitterre egy képet töltött fel és örömmel csiripelte, hogy készen áll az új kalandokra !

*

Ed Sheeran imádja Ariana Grande és Nathan Sykes duettjét

Ed Sheeran nagy rajongója Ariana Grande és Nathan Sykes Almost Is Never Enough duettjének. A dal Ariana soron következő albumán lesz megtalálható, a Yours Trulyn, ami szeptember 3-án érkezik a boltok polcaira.

Ed Scooter Braunnak – Ariana és Nathan – menedzserének mondta el, hogy mennyire imádja a dalt és amint megjelenik, elsőként kéri az albumot!

*

Így fog kinézni Miley Cyrus albumborítója

Miley Cyrus nagyon izgatott az új albuma, a Bangerz miatt – nemrég elárulta a rajongóinak, hogy a CD október 8-án érkezik a boltokba és 13 dal szerepel majd rajta – köztük egy csomó duett. Miley megosztott egy képet, ami remélhetőleg a Bangerz borítója.

Cyrus egyébként az elmúlt éjszakát a stúdióban töltötte, hogy befejezzék az utolsó simításokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek