Starity

Lessünk be Taylor Swift gyerekkori otthonába!

2013. augusztus 16. 17:05   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük, milyen otthonban nőtt fel a nagy sikerekre szert tett énekesnő.

hirdetés
Lessünk be Taylor Swift gyerekkori otthonába!

Pár hónappal ezelőtt betekintést nyerhettünk Taylor Swift 24 millió dolláros, hatalmas, tengerparti villájába, most pedig pennsylvaniai lakásukat tekinthetjük meg kívülről-belülről, amelyben a fiatal énekesnő töltötte gyerekkorát.

A három meletes ház – amit a Swift család egy évtizeddel elhagyott azután, hogy a 14 éves Taylor elkezdte megvalósítani álmát – ma a piacon körülbelül 180 millió forintot ér.

A hat hálószobás, 469 négyzetméteres rezidencia 1927-ben épült, bár azóta már gondosan felújították az egészet. A háznak van egy erkélye – mely gyönyörű kilátásra nyílik –, egy szépen kidolgozott csigalépcsője, három fürdőszobája, egy csupa márványból és gránitból készült konyhája, valamint egy oldalsó terasza és két garázsa.

Nézzük a ház belsejéről készült képeket, hogy megtudhassuk, mégis milyen körülmények között nőtt fel a Red énekese.

Szerencsétlenségükre a jövőbeli lakosoknak bele kell törődniük, hogy valószínűleg gyakran fogják Taylor rajongói meglátogatni a házat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek