Starity

Dalpremier: Demi Lovato — Heart by Heart

2013. augusztus 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 16-án jelent meg az ex-Disney-csillag legújabb dalának, a Heart by Heartnak a teljes verziója, amely a Csontváros egyik betétdala is.

hirdetés
Dalpremier: Demi Lovato — Heart by Heart

Az ifjú énekesnő a nagy sikerű Give Your Heart A Break és a Heart Attack után ismét egy szerelmes dallal rukkol elő, ami a Heart by Heart címet viseli. A dal az e hónapban, pontosan 21-én érkező A végzet ereklyéi – Csontváros fantasy-film egyik betétdala. A film a népszerű A végzet ereklyéi-könyvsorozat első részét dolgozza fel, Lily Collinsszal és Jamie Campbell Bowerrel a főszerepben.

Demi még július 3-án közzétett egy egyperces részletet, amire pozitív visszajelzést kapott a rajongóktól, és ma végre megjelent a dal teljes verzója. A Heart by Heart szinte azonnal a Twitter-trendek között landolt.

A film teljes soundtrack albuma egy nappal a Csontváros premierje előtt jelenik meg, amelyen megtalálható az Owl City, Ariana Grande és Jessie J egyik dala is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek