Starity

Halle Berry és az áfonya

2010. augusztus 18. 20:08   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vogue magazin e cikkjében az Oscar-díjas szépség egy személyes történetet mesél el kislányáról, Nahláról.

hirdetés
Halle Berry és az áfonya

Másfél óra múlva ismét az autóban ülünk. Köztünk van egy zöld, kitömött béka, ami egyértelműen Nahláé. „A legjobb dolog, ami valaha velem történt” – mosolyog – „Elmesélek egy történetet: elvittem vásárolni, és megesett velem is, ami minden szülővel előfordul” – olyan lendületesen mondja, mintha át akarná beszélni Beverly Hills utcáit – „Elnézel egy másodpercre, és a gyerek eltűnt, az egész testedet elönti a forróság. Egy pillanatra leállsz. Csukják be az ajtókat! Elvesztettem a kislányom – gondolom, körbenézek, és fél perc múlva kikukucskál: Szia, anyuci! - gügyögi. Arra gondoltam, mi történt volna, ha valóban elvész? El tudta volna magyarázni, ki vagyok? Úgyhogy aznap este megkérdeztem: Hogy hívják anyucit? Nézett rám, mint egy hülyére: Miért kérdezgeted a neved? – gondolta. Megismételtem a kérdést: Nahla? Hogy hívják anyát? Nagyjából egy percig gondolkozott, végül azt mondta: Halle Blueberries ('áfonya' szerk.). Az áfonya a kedvenc gyümölcse.” – meséli vidáman. „Csak annak örülök, hogy nem Blackberrynek hívott (a hangsúly a feketén van – a szerk.).

Még aznap este ellátogattam Berry malibui hétvégi házába, amely az autópálya és a Csendes-óceán közötti keskeny szakaszon található. A ház egyike azoknak a nagy, fehér, modern dobozoknak. Ameddig a szem ellát, csak a végtelen, kék tenger.

Egy vacsorán veszek részt, amelyet Berry néhány barátjának és kollégájának rendezett. Valami szokatlan intimitás és furcsa mesterkéltség jellemzi ezt az egészet. A vacsorát nekem rendezték (a szakács, G. Garvin, lármásan főz a konyhában), de mindenki, aki itt van, közel áll a nőhöz. A vendégek közt van Halle egyik legjobb barátja, Cliff Watts, aki már számos magazin számára fotózta őt, és a Revlon kampányban is együtt dolgoztak; lakberendezője, Patrick Delanty, aki ezt a házat is segített berendezni, amikor 7 éve Halle megvette; és Karen Earl illetve Avis Frazier-Thomas, a Jennesse Központ (a családon belüli erőszak áldozataival foglalkozó szervezet munkatársai) is, amelyhez Berry szervesen kapcsolódik.

Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek