Starity

Fergie hivatalosan is Duhamel lett

2013. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint azt már számtalan lap megírta, a híres amerikai énekesnő – aki a Black Eyed Peas legfőbb tagja –, Fergie hivatalosan is megkapta a Duhamel nevet.

hirdetés
Fergie hivatalosan is Duhamel lett

Az amerikai énekesnő, aki jelenleg első gyermekét várja, hivatalosan is felvette a Duhamel nevet, és ezentúl pedig Fergie Duhamel néven fog feltűnni mindenhol. Az énekesnő megszabadult a Stacy, valamint az Ann nevektől is, és ezentúl csak az ismertebb nevét fogja használni.

Stacy Ann Ferguson a múlt hónapban adta be a papírokat, miszerint névváltozást szeretne, a Los Angeles-i bíróság pedig tegnap, augusztus 16-án hagyta jóvá a kérelmet. Az énekesnő, aki már négy éve a híres Josh Duhamel felesége, ebben az évben döntött a név változást illetően.

Mindeközben, Josh elmesélte, hogy nem bír magával, és alig várja, hogy a kicsi, akit felesége hord a szíve alatt, napvilágra jöjjön. „Mindenki azt mondja, hogy az életem megváltozik, mikor megszületik a baba, és semmi sem lesz olyan mint régen.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek