Starity

Szakított Ariana Grande és Jai Brooks

2013. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande és Jai Brooks szakítottak, ezzel egy újabb álompárnak lett vége.

hirdetés
Szakított Ariana Grande és Jai Brooks

Ariana Grande és Jai Brooks nemrég ünnepelték egyéves évfordulójukat és majd' kirobbantak a boldogságtól. Ám úgy néz ki, hogy ennek bizony vége szakadt, mivel a sztárpár szakított.

Ariana és Jai kapcsolata nem volt felhőtlen, ugyanis Jai már egyszer szakított Arianával, amikor a The Way videoklipjében csókolózott Mac Millerrel, ám Grande elmagyarázta neki, hogy az az egész csupán a klip kedvéért történt. Viszont most újra szakítottak és feltehetően most is Jai adta ki Ariana útját, mivel állítólag féltékeny rá – a hírek szerint Justin Bieber miatt!

Az énekesnő ugyanis részt vesz Bieber Believe turnéján, és, ha lehet hinni a szóbeszédnek, Jai kiakadt, hogy Ariana más srácokat puszilgat!

„Annyira szeretlek, szeretlek titeket, köszönöm a sok kedvességet és figyelmet és azt, hogy ti mindig itt vagytok nekem” – írta Ariana a Twitteren, miután rengeteg támogató üzenetet kapott rajongóitól.

Nemcsak Ariana, hanem Jai is kiöntötte a szívét, majd ő is köszönetet mondott: „Köszönöm a sok kedves hozzászólást és azt, hogy itt vagytok nekem, nehéz, de az élet megy tovább.”

A szakítás miatt Ariana elsírta magát, amikor az elmúlt este Philadelphiában koncertezett és a Honeymoon Avenue-t énekelte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek