Starity

Kat Graham készen áll mindenre

2013. augusztus 17. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vámpírnaplók-beli karakteréről és a vele kapcsolatos lehetőségekről mesélt a színésznő a Hollywood Reporternek.

hirdetés
Kat Graham készen áll mindenre

Az egyik legmeghökkentőbb történés a Vámpírnaplók negyedik évadában minden bizonnyal Bonnie halála volt, ami rengeteg ablakot és ajtót nyitva hagyott, hiszen senki sem tudja, hogy milyen hatással lesz ez a tragédia például legjobb barátnőire, Elenára és Caroline-ra, akik együtt szerettek volna egyetemre menni vele, vagy éppen az egyetlen szereplőre, Jeremy-re, aki kapcsolatba tud lépni vele a túlvilágon.

A Bonnie-t életre keltő Kat Graham néhány napja a The Hollywood Reporterrel ült le beszélgetni, az interjú során pedig természetesen szóba került, hogy miként fog alakulni a kapcsolatuk Jeremy-vel, aki az egyetlen társa most a bajban.

„A show ott folytatódik ahol abbamaradt, vagyis, hogy Jeremy az egyetlen, aki látja őt, mivel ő az egyetlen, aki ugye látja a halottakat – kezdte viccelődve a 23 éves színésznő, majd így folytatta – Nagyon szereti a barátait, a családját és nem tud kapcsolatba lépni velük, így egyfajta intimitás keletkezik kettejük között. Ez pedig egy gyönyörű kapcsolat és hát egyedül Jeremy van most neki ott, igaz?

Kat szerint ez a túlvilági szál nagyon érdekes, mivel eddig csak néhányszor esett róla szó és igazából senki sem tudja, hogy mi is ez, így mindenképpen izgalmassá teszi az ötödik évadot. Arra kérdésre pedig, miszerint visszatér-e majd Bonnie az élők sorába, még ő maga sem tudja a választ, de neki megfelel bármelyik végkifejlet és izgatottan áll elébe a kihívásoknak akár újra élőként, akár arra az eshetőségre, hogy seprűnyélre pattanva búcsút vegyen mindentől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek