Starity

Megjelent a Newsted első albuma

2013. augusztus 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Newsted új zenekarával, a Newsteddel augusztus elején jelentette meg debütáló albumát, ami a Heavy Metal Music címet viseli. A megjelenés után máris a 40. lett a Billboard 200-as listáján.

hirdetés
Megjelent a Newsted első albuma

Jason Newsted, a Metallica exgitárosa új együttest alapított tavaly Jesus Mendez Jr. dobossal és Jessie Farnsworth gitárossal. A zenekarhoz csatlakozott a Staind korábbi gitárosa, Mike Mushok is, aki március végén lett a Newsted tagja.

Idén, év elején egy négy számot tartalmazó EP-lemezt adtak ki, ami a Metal címet kapta. Most a debütáló album is megjelent augusztus 6-án. A Heavy Metal Music névre keresztelt korong 11 dalt tartalmaz, és címéből ítélve nem okoz meglepetést, hogy a dalok heavy metal stílusúak.

Az album megjelenése utáni héten a Billboard 200-as listáján máris a 40. helyre került a korong, köszönhetően, hogy közel 8000 eladott példány fogyott addig belőle.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek