Starity

Klippremier: Chris Brown feat. Nicki Minaj - Love More

2013. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg Chris és Nicki közös dalához, a Love More-hoz készült klip.

hirdetés
Klippremier: Chris Brown feat. Nicki Minaj - Love More

Július 22-én jelent meg hivatalosan is Chris Brown legújabb, Love More címre keresztelt dala, melyben Nicki Minaj működik közre és, amit legelőször a 2013-as BET Awardson hallhatott a nagyvilág. A szerzeményhez pedig a tegnapi nap folyamán, augusztus 17-én napvilágot látott a nemrég forgatott videoklip is, melyben természetesen az extravagáns rappernő is feltűnik néhány képkocka erejéig.

A kisfilmet maga Chris rendezte és nem túl meglepő módon Nicki mellett ő is feltűnik benne, sőt, ő a főszereplője. A klip különös történettel nem rendelkezik, mindössze a bulizásról szól és a jól megszokott módon a 24 éves énekes tánctudását is megcsillogtatja benne, és ugyebár a dögös csajok sem hiányozhatnak.

A premierről egyébként egy érdekes üzenettel számolt be Twitter-profilján Chris: „Amíg ti srácok baromságok miatt öngyilkosok lesztek, addig én folytatom az ilyen cuccok rendezését. Kösz Breezy csapat!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek