Starity

Íme, a tíz legőrültebb celebcipő!

2013. augusztus 18. 13:01   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, az elmúlt pár év 10 legőrültebb magassarkúja, amit valaha hírességeken láthattál.

hirdetés
Íme, a tíz legőrültebb celebcipő!

Kelly Osbourne

Nos, Kelly egy igazán évszakunknak megfelelő darabot választott, hisz ha nem a nyár, hát mi jut az emberek eszébe a tölcséres fagylaltról? Ráadásul Kelly trendi, halvány pink hajához tökéletesen passzol még a csillogó fagylaltgombóc is.

Kat Von D

Kat Von D még novemberben posztolt egy képet az Instagramra az Irregular Choice-cipőjéről, ami valami bagolyféle állattal van díszítve.

Kat ezt írta a kép mellé: „Köszönöm, Irregular Choice, hogy készítettetek nekem egy olyan cipőt, ami meg tudott mosolyogtatni.”

Katy Perry

Katy nemcsak a ruhájával fogott mellé a Párizsi Divathéten, de mellé még a Prada-tűsarkúja is egész különös választásnak bizonyult.

Mindenesetre nagyon reméljük, hogy Katy már hónapokkal ezelőtt tűzbe hajította mindazt a göncöt, amit magán viselt.

Kim Kardashian

A valóságshow-csillag szintén a 2012-es Párizsi Divathéten mutatta be a nem mindennapos, gyöngyszemekkel kirakott, fekete-fehér magassarkúját, melyet nem más, mint Giuseppe Zanotti tervezett meg.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker még a 2011-es, Csak tudnám, hogy csinálja című film moszkvai bemutatására húzta fel a Piroska és a Farkas-ihletésű, egy kicsit bizarr, mancs alakú magassarkúját.

Olivia Wilde

Olivia választása egy igazán ütős, arany színben pompázó, szegecsekkel és apró kövekkel kirakott darab, melyet a 2011-es Golden Globe-díj-átadóra vett fel.

Bár a rengeteg kicsi, ezüstszínű kővel borított fekete ruhájához nem ezt vettük volna fel, azért kalapot emelünk előtte, hiszen elesés nélkül sikerült kibírnia a gálát.

Lady Gaga

Ha valakinek muszáj rajta lennie a listán, az nem más, mint Lady Gaga. Hiszen a bizarr ruhaszettjeihez bizarr cipők is társulnak, amelyek jelen esetben durván 30 centiméter magasak, ami mellett még Olivia szegecses tűsarkúja is eltörpül.

A cipőt Alexander McQueen tervezte, melyet Gaga a 2010-es VMA-ra vett fel.

Ha azt gondoltad, hogy az énekesnő ennél őrültebb cipőt már nem húzhat, akkor tévedtél. Mégis ki ne emlékezne Lady Gaga húsborította öltözékére, melyhez természetesen a hússal borított platformcipő elengedhetetlen volt? Kötözött sonkát úgy fest, már nem csak a hentesnél láthatsz!

Megan Fox

Hűha! Megan Fox egy stílusos, kivágott, fekete-fehér szandált húzott fel aznap, amikor épp kocsikázni volt Santa Monicában. Bár különös, hogy egy ilyen cipőhöz egy egyszerű szürke pólót és egy leggingset vett fel, ezenkívül úgy tűnik, hogy Megant épp megbüntették.

Nicole Polizzi – Snooki

Az MTV-n sugárzott Jersey Shore Snookija köztudottan imádja a leopárdmintás dolgokat, és ezek közül a cipője sem kivétel, hisz két ilyen, mégis egészen különböző magassarkúban is sikerült lekapniuk a fotósoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek