Starity

Dalpremier: Avicii — You Make Me

2013. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt hinnénk, hogy a Wake Me Up sikere után Avicii kicsit vár egy új szám megjelentetésével és ünnepli a sikerét. Mindenesetre elég gyorsan túljutott rajta, és jelentkezett egy új dallal.

hirdetés
Dalpremier: Avicii — You Make Me

Avicii igen nagy sikernek örvend, hisz a Wake Me Up világszerte arat, nemrégiben klipet is forgattak hozzá. A svéd DJ nem sokáig váratta rajongóit, hiszen meglepte őket egy új dallal.

A szerzemény a You Make Me címet kapta, ami Avicii hamarosan megjelenő albumáról, a True-ról a második szám, amit megjelentet. A premierje DJ Pete Tong show-ján, a Radio 1-on, augusztus 16-án volt, a dalhoz egy svéd zenész, Salem Al Fakir szolgáltatta a vokálokat. Salem nem először énekelt a lemezlovasnak, 2012-ben a Silhouettes slágerben is kölcsönadta hangját.

A DJ vagy civil nevén Tim Bergling, kétszer is elérte az Official Singles Chart toplistájának első helyét. Az első az idei év februárjában az I Could Be The One, amit a holland Nicky Romeróval készítettek. Később Aloe Blacc segédkezett neki az énekléssel, az imént említett Wake Me Up zeneművében, amivel a lista élére tört második alkalommal, idén júliusban. Vajon sikerül neki a You Make Me-vel újra megcsinálni ezt? Hamarosan megtudjuk!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek