Starity

Új sorozatot kapott Diana Amft

2013. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német színésznő a Christine – Perfekt war gestern című sorozatban kapott főszerepet.

hirdetés
Új sorozatot kapott Diana Amft

Diana Amft a német vígjátékok koronázatlan királynője; olyan filmekben láthattuk szerepelni, mint a Csajok a csúcson és a Hangyák a gatyában 2. 2008 és 2011 között pedig a Doctor's Diary – A férfi a legjobb orvosságban Gretchen Haase bőrébe bújt. A bolondos doktornő történetét sokan megszerették, ám három évad után búcsút kellett venniünk a sorozattól.

A színésznő most egy újabb szériában kapott főszerepet, mely augusztus 22-én kerül bemutatásra a német RTL műsorán. A Christine – Perfekt war gestern egy egyedülálló anyuka életét mutatja be, aki válása után igyekszik újra rátalálni a szerelemre. Persze, a dolgok nem mennek olyan egyszerűen, ahogy azt eltervezte, s ez rengeteg vicces szituációt eredményez.

A sorozat előzetese már augusztus elején felkerült az RTL hivatalos YouTube-csatornájára, így kaphattunk egy kis ízelítőt, a hamarosan induló szériából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek