Starity

Turnéra készül a francia popdíva

2013. augusztus 19. 19:07   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia énekesnő tavaly jelentette meg Monkey Me című albumát, mellyel ősztől kész színpadra állni a Timeless 2013 turné keretein belül.

hirdetés
Turnéra készül a francia popdíva

Már javában zajlanak a Timeless 2013 turné próbái, mely idén ősszel startol, ugyanis a francia énekesnő, Mylène Farmer – akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Désenchantée vagy a Libertine – ősszel turnézni indul.

Legutóbbi albuma 2012-ben jelent meg, Monkey Me címmel, mely időközben gyémántlemezzé érett, s melynek anyagával immár kész a közönség elé állni.

A turné előkészületeit nagy csend és titokzatosság övezi, annyi azonban bizonyos, hogy az első koncertet a párizsi Bercy Hallban tartják majd szeptember 7-én. A jelmezekért ezúttal is Jean-Paul Gaultier lesz a felelős, s állítólag már az énekesnő új frizuráján is dolgoznak, aki ezúttal hosszú hajjal szeretne a színpadra állni.

Emellett a híresztelések szerint több kamionnal hozatták a különböző kellékeket és díszleteket a Halle Tony Garnierbe, de ennek ellenére minden üresnek és elhagyatottnak látszik, Mylène pedig továbbra is igyekszik mindent a legnagyobb titokban tartani.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek