Starity

Josh Duhamel bókokkal halmozza el feleségét

2013. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Duhamel amióta megtudta, hogy apai örömök előtt áll, nem tud lassítani. Korábban a gyerekének énekelt, majd pedig elmondta, hogy nagy öröm lesz neki kisfiát tanítani, most pedig feleségét halmozza el bókokkal.

hirdetés
Josh Duhamel bókokkal halmozza el feleségét

Josh Duhamel élete hamarosan nagy fordulatot vesz, hiszen felesége, Fergie a jövő hónapban add életet első kisbabájuknak, akit Josh szívesen tanít meg majd erre meg arra. Nemrég olyan kijelentéssel állt elő, hogy látni szeretné, ahogy a kicsi pelenka cserélés közben szembevizelné, most pedig nem bírja megállni, hogy ne mondaná Fergie-nek, mennyire hálás neki.

A színész megosztotta, hogy úgy gondolja, felesége egészen pozitívan állt hozzá a terhességéhez és a rosszullétek is jól bírta és elmondása szerint szebb, mint valaha volt. Josh büszke feleségére, azért, ahogyan vele viselkedett ez idő alatt.

„Egyszerűen nagyon hálás vagyok neki, vagyis úgy értem, hogy csodásan viselte ezt az egész terhesség dolgot. Odafigyelt magára, és boldog amiatt, hogy fiút hoz a világra. Szebb, mint valaha, és büszkébb vagyok rá, mint valaha voltam” – árulta el az Us Weekly-nek és persze a kicsi szereplése sem maradhatott ki Josh mondanivalójából: „Alig várom, hogy végre megismerhessem a picit. Már nagyon türelmetlen vagyok”

A Safe Haven sztárja azt is elmondta, hogy most az utolsó hetekben otthon szeretne maradni és támogatni Fergie-t mindenben, bár sok munkája akad és több filmje is készülőben van, a színész jelenleg csak a kicsire és feleségére tud koncentrálni: „Most nálam baba-idő van. Bár sok munkám van, mivel több projektem is készülőben van, de most szeretnék egy kis szünetet tartani, hogy a feleségemmel lehessek”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek