Starity

Klippremier: Midnight Red - Take Me Home

2013. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ClevverTV nemrég közzétette a Midnight Red legújabb videóját, melyre már oly sokan vártak.

hirdetés
Klippremier: Midnight Red - Take Me Home

A nagy esemény kedvéért a ClevverTV hivatalos Facebook-oldalán a rajongók válaszokat kaphattak kérdéseikre egyenesen a tagoktól. Persze az összesre nem tudtad válaszolni, de nagyon igyekeztek, hogy minél több embert tegyenek boldoggá.

Kiderült például, hogy Eric 15 évesen csókolózott először, de Colton még nem esett túl rajta, Joey pedig saját magát tartja a legjobb sofőrnek, míg Thomas a tengerparton töltené legszívesebben a szünidőt. Arra a kérdésre pedig, hogy mi volt a rosszabb a forgatáson: a bogarak, vagy a homok, a következő válasz érkezett Coltontól: „Minden mozdulat után ki kellett ráznunk a homokot a cipőnkből. A homok próbált menő lenni!”

Egyébként a videóban egy tóparti bulit láthatunk, melyben a fiúk énekelnek, táncolnak, bohóckodnak, jól érzik magukat. A klipet igazából július 16-ára tervezték, de – nem árulták el milyen okokból – csak most tudták befejezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek