Starity

Készül a Foo Fighters új albuma

2013. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dave Grohl, a Foo Fighters énekese és szólógitárosa - aki egykor a Nirvana dobosaként szolgáltatta a ritmust - nemrég elmondta az XFM riporterének, hogy készülőben van vadonatúj lemezük.

hirdetés
Készül a Foo Fighters új albuma

Dave Grohl azonban azt is elárulta Sunta Templetonnak, hogy az új anyagot csak jövőre hallhatják a rajongók: Nos, elmondom, az elmúlt néhány hétben a stúdiónkban dalokat írtunk, megírtuk az albumot és olyan módon fogjuk elkészíteni, ahogyan még soha senki és nagyon izgatottak vagyunk miatta... azt hiszem, a jövő év igazán nagyszerű lesz a Foo Fightersnek, ehhez nem fér kétséghangzott a kis monológ, ami alapján úgy tűnik, hogy a banda nem tér vissza a legutóbbi albumon megismert old-school módszerhez.

A Foo Fighters előző lemeze, a Wasting Light 2011 áprilisában jelent meg, majd a turnét követően a zenészek egy kis szünetet tartottak. Most azonban minden valószínűség szerint hatalmas dobással készülnek a visszatérésre, ám a rajongóknak még egy évet várniuk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek