Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lana Del Rey

2013. augusztus 20. 21:09   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lana Del Rey a Video Games című számával robbant be a köztudatba, és azóta felfelé ível a karrierje. Számos toplistás dal tulajdonosa, és A nagy Gatsby egyik betétdalát is ő énekelte. Most a stílusát vesszük górcső alá – nézzük a legjobb és a legrosszabb ruha-összeállításait!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lana Del Rey

A legszebb ruhákban:

Cannes-i Filmfesztivál (2012)

A Cannes-i Filmfesztivál a világ egyik legnevesebb filmes eseménye, ezért a női vendégek a leggyakrabban estélyiben érkeznek.

Lana is ezt választotta, az érdekes kivágású ruha Alberta Ferretti márkájú. Ékszerként csak egy ezüst nyakláncot és fülbevalót vett fel a Chopardtól. Az oldalára varrt, fodros tüll tökéletes dísze a rucinak – így kell kinéznie annak, aki Cannes-ba érkezik!

GQ Men of the Year Awards (2012)

Lana visszaröpített minket a huszadik századba ezzel a ruhával, amit az ausztrál dizájner, Wayne Cooper tervezett.

Az énekesnő stílusához illik az egyszerű szabású ruha, amit szintén hófehér Ferragamo-táskával és lábbelivel párosított. A piros szín is szerepet kapott a szettben: az ajkai és a körmei élénkvörös színben pompáznak.

Brit Awards (2012)

A feltörekvő sztár nem gyakran visel élénk színeket, ám a vörös az egyik kedvenc árnyalata. A Brit Awardson viselt Vivienne Westwood-estélyiben csak úgy ragyogott, és a körmei is piros színben tündököltek.

Cannes-nyitány: A nagy Gatsby premierje (2013)

A nagy Gatsby betétdalát felénekelt sztár dívaként tündökölt a vörös szőnyegen, mikor ezt a fekete-fehér, Lena Hoschek-ruhát öltötte magára.

Varázslatosan fest az uszályos estélyiben, amit Chopard-ékszerekkel kombinált.

Trophée Chopard Party (2012)

Lana ismét az egyszerű fehérrel hódít. A Trophée Chopard Partin bebizonyította, hogy a Moschino-nadrágkosztüm is jól áll rajta.

A szett eleganciát visz az énekesnő megjelenésébe. Ám nem mindig választ jól: a legrosszabb ruhaösszeállításai közé is bekerült egy fehér blézeres összeállítás.

A legrosszabb ruhákban:

Golden Globe-parti (2013)

A fehér szoknya és a blézer nagyon elegáns tud lenni, ám ez esetben inkább öregíti és kövéríti a bájos énekesnőt.

A felső- és az alsórész is bő, így nem láttatja Lana tökéletes alakját. A Houghton-kosztümhöz türkiz fülbevalót párosított, ez volt a szett fénypontja, a sminkjével sincs gond, de olyan, mintha négy lábat szeretne elrejteni!

MTV EMA (2012)

Az MTV zenei díjátadóján sem brillírozott: ismét abba a hibába esett, hogy olyan ruhát választott, ami öregíti őt.

A Shareen-ruha szabásán és a V alakú nyakkivágásán kívül még a színe sem előnyös Lana számára, a sötétkék nem áll jól neki – legalábbis ebben a szettben biztos nem.

Met Ball (2012)

A szett láttán Drakula női hasonmása vagy a végzet asszonya jut eszünkbe a fiatal énekesnőről. A csillogó Joseph Altuzarra-estélyit fekete, földig érő felsőöltözettel kombinálta, az ajkán pedig sötét rúzs pompázott: így elérte a vámpír-hatást, és ezen már a tökéletes frizurája sem segített.

Brit Awards (2013)

Kevés ennél előnytelenebb ruhában láthattuk az egyre híresebb énekesnőt.

A Chanel-ruha egyszerűen förtelmes – mintha kölcsönkérte volna a nagymamája otthonkáját. A dressz öregíti és kövéríti őt. A ruhakölteményhez egy ezüst karkötőt és Jimmy Choo-cipőt viselt. Azt ajánljuk, máskor ne felejts el tükörbe nézni, mielőtt elmész, Lana!

UCLA Sustainability Fundraiser (2012)

Lana ezúttal nem találta el a stílusát: ez a szett szörnyen áll rajta. Nem elég, hogy egy bő szőrmekabátot viselt, mellé tornacipőt húzott.

Egy magassarkúval és a kabát nélkül a legjobb szettek közé is bekerülhetett volna, hiszen a virágmintás ing és a Versace-nyaklánc remekül passzolnak egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek