Starity

Istenes Bence jól akar kinézni

2013. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel már hamarosan negyedik alkalommal is el kezdődik a magyar X-Faktor, Bence úgy döntött, hogy a legjobbat fogja kihozni magából, ráadásul életmódváltással, kemény edzéssel és egy profi edző segítségével látott hozzá.

hirdetés
Istenes Bence jól akar kinézni

Ez a dolog, még a műsorvezető barátnőjének, Csobot Adélnak is jól jöhet, hiszen ki ne szeretne egy szálkásított jó pasival együtt lenni, akit még ráadásul nagyon szeret is? Na meg persze Bence műsorvezető-társának Lilunak is csak haszon lehet, hogy kamera elé állhat úgy, hogy Ben ki van gyúrva – ez a kifejezés persze kicsit túlzás, hiszen nem szeretne testépítő karrierbe kezdeni, mindössze saját magának akar megfelelni.

„Elkezdtem egy intenzív edzésprogramot, amelyben egy profi is a segítségemre van. Kicsit formásabbá szeretnénk tenni a testem, és azokat a részeket, ahol eddig zsír volt, izommá alakítani át. Nem az a cél, hogy teljesen kigyúrjam magam vagy lefogyjak, hanem hogy szálkásabb, feszesebb legyen a testem. Hetente három alkalommal edzem, és kaptam egy étrendet is, amely szerint naponta 5-6-szor kell étkeznem” – mesélte Bence a Blikknek kemény életmódváltásáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek