Starity

David Arquette beismerte, hogy ismét iszik

2013. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sikoly sztárja, David Arquette a nyilvánosság előtt hétfőn beismerte, hogy noha 2011-ben alkohol-elvonókúrán vett részt, mostanában ismét rászokott az ivásra.

hirdetés
David Arquette beismerte, hogy ismét iszik

A 41 éves színész elmondta, hogy két évig és négy hónapig tiszta tudott maradni – azonban ennek most vége.

„Ismét iszom … iszok, sokat iszok,” vallotta be, majd hozzátette, hogy azért kezdett el újra inni, mert úgy érezte, hogy már nem önmaga. „Én egy vad fickó vagyok, néha túlmegyek a határon.” Azt is elmondta, hogy néha szív egy kis füvet, de a káros szokásait ellenőrzés alatt tudja tartani.

„Felelősségteljes ember vagyok, a kislányom hetente háromszor nálam van” – utalt a Courtney Coxszal közös, 9 éves kislányára, Cocóra.

A színész azt is elárulta, hogy a jelenlegi barátnője, Christina McLarty támogatja a döntésében, hogy ismét iszik, és hogy a pletykák, miszerint kirúgták a Something About Her című, új filmjének forgatásáról (mivel állítólag részegen jelent meg), nem igazak.

És hogy mi a véleménye a kritikákról? „Azt hiszem, mindenkinek megvan a maga útja. Belefáradtam abba, hogy mindenki ítélkezik a másik felett. Én már fel sem járok a közösségi oldalaimra, mert az emberek olyan kicsinyesek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek