Starity

Hellcats-szerelmi háromszög

2010. augusztus 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale és Aly Michalka, a Hellcats főszereplői meséltek néhány dolgot a szerelmi háromszögről.

hirdetés
Hellcats-szerelmi háromszög

A Zap2it leült Ashley Tisdale-lel és Aly Michalkával csevegni a sorozatbeli szerelmi háromszögről a Television Critics Association’s Summer Press Touron.

A háromszög férfi tagját, Matt Barrt ismerhetjük a Tuti gimi és a Harper-sziget című sorozatokból. A Hellcatsben a karaktere, Dan, Marti gyerekkori legjobb barátja, akit Aly alakít. Dan kedveli Martit, nemcsak mint barátot.

Dan és Savannah randevúja a templom előtt kezdődik, ebből is látszik, hogy Savannah-nak nincs sok tapasztalata a szerelemben. A kapcsolatuk nem indul könnyen, hiszen a lány egy zárt könyv. „Nagyon bonyolult.” – mondta Ashley.

„Egyes jelenetben tényleg azt akarom, hogy legyen érzelem, és a jelenet is legyen érzelmes, de ő nagyon zárkózott, le kellett állítanom magamat. Nehéz magamban tartani, de ez a karakter.. Kevés ember számára nyitott, senkit nem enged közel.”

„Marti úgy érzi, a régi és az új barátja között van valami, randiznak” – mondta Aly. „Marti nagyon furcsa. Teljesen meg van győződve arról, hogy Dannel csak barátok, de a fiú többet szeretne. Segít Savannah-nak készülni a randira, de gondolja: Oh, istenem, mi folyik itt? Nem tudja, mit érez.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek