Starity

Októberben landol a mozikban Tom Hanks új filmje

2013. augusztus 20. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hanks több nagysikerű film főszerepén van már túl, ezek közé tartoznak olyan alkotások is mint a Turner & Hooch és a Cast Away. Most pedig egy újabb nagy dobással készül.

hirdetés
Októberben landol a mozikban Tom Hanks új filmje

Idén októberben kezdik el vetíteni az amerikai mozik, a legendás színész, Tom Hanks újabb filmjét, mely a Captain Phillips, magyarul Phillips kapitány címet viseli.

A dráma Richard Phillips kapitány igaz történetét meséli el a vásznon olyan színészekkel kartöltve még Hanks mellett, mint Catherine Keener, Barkhad Abdi, Barkhad Addirahman, Faysal Ahmed, Michael Chernus és David Warshofsky. Tom szokás szerint ismét a főszereplő, pontosabban Phillips kapitány bőrébe bújik, Catherine pedig Andrea Phillipsébe.

A film különböző országokban is az októberi hónapban kerül levetítésre, köztük található Portugália, az Egyesült Királyság, Spanyolország, Svédország és Franciaország is, novemberben pedig a németországi és a svájci mozik is bemutatják. Bár az USA-ban a hivatalos mozi bemutató az októberi hónapra esedékes, a filmet bemutatják majd szeptember 27-én is a New Yorki Film Fesztiválon. A magyarországi premierről még nem látott napvilágot információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek