Starity

Harry Styles pocsék szónok lenne

2013. augusztus 20. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles több tízezres tömeg előtt koncertezik, de ha száz ember elé kell állnia, behúzza fülét-farkát.

hirdetés
Harry Styles pocsék szónok lenne

Harry Styles mára a leghíresebb fiatalok közé sorolható. Szinte naponta ad teltházas koncertekert sikítozó tiniknek, de a fellépés mellé mindig társul egy kis félelem, akárhányszor is csinálja végig az ember. Viszont Harry szerint a rajongóknak sokkal könnyebb énekelni és beszélni, mint a saját anyja esküvőjén.

Anyukájának esküvőjét júniusban tartották, és ha az ember a menyasszony fia, magától értetődő, hogy az ünnepségen beszédet is ki kell préselnie magából. Az elővigyázatosak – mint Harry – előre megírják beszédüket és hetekkel a ceremónia előtt elkezdik bemagolni.

„Elmondhatom, hogy ez a világ legidegtépőbb dolga, amit valaha csináltam. Gyakoroltam a kanapén ülve és szavaltam magamban. Próbáltam mindent belefoglalni. Amikor mindenki azt hitte, hogy nagyon érzelmes lesz, akkor betápláltam egy kis humort. Szerintem egész jó volt, de ha nem muszáj, akkor sohat többé nem csinálnák ilyet”majd hozzáfűzte; annyira ideges volt, hogy inget kellett cserélnie, mivel a ceremónia előtt totál átnedvesedett az izzadtságtól!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek