Starity

Újra itt a Jóban rosszban

2013. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban nyári szünetre ment július 28-án. Az évadnyitó epizód eredetileg augusztus 26-án lett volna, ám előrehozták, így ma, 21-én már láthatják a nézők a legújabb részeket.

hirdetés
Újra itt a Jóban rosszban
Fotó: TV2

Négy hétre távozott a sorozat a képernyőről, júliusban lezárták a 2012/13-as évadot, amit egy bulival meg is ünnepeltek.

Az utolsó epizód tele volt izgalmas fejleményekkel. A történet a Halász családnál sem zárult békésen: István pókerfüggősége miatt egyre rosszabb a kapcsolata feleségével, ezért fia barátnőjével került közel egymáshoz. Andrea az utóbbi időben furcsa volt, ezt be is bizonyította: egy vázát vágott Füredihez, aki meg is sérült. Ebben a részben volt Veronka nővér búcsúztatója is, ahova a családtagok, barátok, de férje, Józsi is elment, aki nem biztos, hogy el tudja engedni szerelmét. Betty és Balázs romantikáját pedig a rendőrség zavarta meg, a férfit letartóztatták.

Idén őszre sok meglepetést tartogat a Jóban rosszban: Luca iskolába megy, Gyöngyi apja, György ismét megnezehezíti a házaspár dolgát, Bodolaiék megint a Harley Fesztiválon buliznak, ahol feltűnik Joshi Bharat is, Gergő modellkarrierje is érdekes fordulatot vesz, ráadásul új és régi szereplőket ígérnek a készítők.

A sorozatot mától minden hétköznap, 21 órától láthatják a nézők a TV2 képernyőjén, aki pedig türelmetlen, előre megnézheti a SuperTV2-n 17.55-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek