Starity

Liam Payne durván beszólt a rajongóinak

2013. augusztus 21. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne-nél is van egy határ, amit most a rajongói átléptek, és az énekes nem éppen kedves módon fejezte ki, hogy hová is menjenek.

hirdetés
Liam Payne durván beszólt a rajongóinak

Liam Payne nemrég sokkolta rajongóit a hírrel, hogy gyerekkori barátjával, Sophiával alkot egy párt. Imádja vele tölteni idejét, ám úgy látszik, az édesbe keserű is vegyült, ugyanis meggyűlt a baja a rajongótáborával, hiszen sokan nemtetszésüket fejezték ki az énekes legújabb szerelme kapcsán.

Az énekest annyira kiakasztották a történtek, hogy nem éppen kedves módon válaszolt Sophia utálóinak a Twitteren: "Mindig szomorú olvasni itt híreket arról a személyről, akit a legjobban szeretsz. Itt van ez a régi mondás: ha egy kib*szott szép dolgot nem tudtok mondani, akkor csesszétek meg” – üzente Liam a rajongótáborának.

A rajongói szerint a lány nem mást szeretne, mint pénzt és hírnevet. A fanok jobban tudják, mit akar Sophia, mint ő maga, akit értesítettek arról, hogy Liam rajongótáborának 99% százaléka utálja őt, és olyan is akad, aki azt írta Liamnek, jobb, ha faképnél hagyja a lányt, mielőtt lenyúlja a vagyonát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek