Starity

Meglopták Kris Jennert

2013. augusztus 22. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két személyiségtolvaj által a Kardashian anyuka 70 ezer dollárral lett szegényebb, ugyanis megcsapolták a realitysztár bankszámláját.

hirdetés
Meglopták Kris Jennert

Hackerektől és bankszámlatolvajoktól félnek a sztárok, a minap a Keeping Up With the Kardashians szereplőjét és a Kardashian lányok anyukáját fosztotta meg egy cyber-tolvaj, 70 ezer dollárjától, ám azóta a tetteseket elfogta a rendőrség.

Luis Flores (19) és Kyah Green (41), úgy gondolták, hogy a sztároknak jól mennek dolgaik, így egyáltalán nem bánnák, ha elvennének innen-onnan egy kis összeget, azonban tévedtek, ugyanis a rendőrség személyiséglopás vádjával letartoztatta őket augusztus 7-én.

Elöször Kris Jennert fosztották meg 70 ezer dollárjától, majd pedig más sztárokat is kinéztek maguknak, akiktől szintén nagy mennyiségű összeget terveztek elvenni. Nem elég, hogy a rablók megpróbálták Beyoncé és Ashton Kutcher bankszámláját is meglopni, de nem féltek célpontba venni az elnök feleségét sem, akinek igencsak sok pénze van a bankban.

A RadarOnline értesülései szerint a rablók olyan sztárokat néztek ki maguknak, mint a fent említett Ashton Kutcher, Beyoncé, valamint Mel Gibson és Paris Hilton, ám szerencsére Kris esete után a rablókat Floridában elfogták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek