Starity

Brian Molko zenészeknek ad tanácsot

2013. augusztus 22. 12:12   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Placebo frontembere a visszatérésük óta egyre több interjút ad; most a feltörekvő zenészeket látja el jótanácsokkal.

hirdetés
Brian Molko zenészeknek ad tanácsot

Brian Molko nemrégiben a Gigwise-nak még a melegházasságról fejtette ki a véleményét, majd legújabb lemezükről mesélt, most máris újabb videórészlet került nyilvánosságra, amiben éppen a pályakezdő zenészeket látja el hasznos tanácsokkal.

A Placebo zenekar még 1994-ben alapult meg, végül a legelső, önmagukról elnevezett lemezüket 1996-ban adták ki, így érthető is, hogy a közel húszéves tapasztalattal rendelkező zenész most kifejtette a véleményét, így talán egyengetve egy-két ifjú tehetség szárnypróbálgatását.

„Nem kellene azon aggódni, éppen mi is számít divatosnak. A divat gyorsan változik, tehát mire megcsinálsz egy lemezt, addigra az a felvétel teljesen kimegy a divatból. Szóval talán jobb lenne divatjamúltnak lenni, és kilógni a sorból a ma felkapott dolgokhoz való alkalmazkodás helyett.„

Vélhetőleg pont ennek a gondolkodásmódnak, a mai napig tartó eredetiségüknek és az ehhez tartozó különcségnek köszönhetik a sikerüket, hiszen az 1990-es években szinte minden sikert a britpop különböző képviselői arattak le, mégis már a második lemezük híressé tette őket az egész világon.

„A 90-es évek közepén, amikor zenélni kezdtünk, éppen a britpop élte a fénykorát, szóval mi teljesen kilógtunk a sorból. Talán csak jókor voltunk jó helyen, de úgy néz ki, hogy ez nagyon sok jót tett velünk” – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek