Starity

Debütált Porcelain Black új száma

2013. augusztus 22. 15:03   |   Szerző: sewenteen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Porcelain Black érkező albumáról újabb kislemez látott napvilágot. Az énekesnő hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a mai napon a régóta várt új dalát.

hirdetés
Debütált Porcelain Black új száma

Az énekesnő 2011 – a Lil Wayne közreműködése által megjelent This Is What Rock N Roll Looks Like – óta nem örvendeztette meg rajongóit új szerzeménnyel. Hosszú ideig csak ígérgette új albumának érkezését, rengeteg alkalommal halasztották és tolták el a megjelenési dátumot. Ugyan a lemezen még mindig dolgoznak, ha lehet hinni az információknak, év végén ténylegesen megjelenik, aminek a címe Mannequin Factory, és amelyen Eminem is közreműködik.

Azt már korábban megerősítették, hogy a harmadik kislemez a mai napon megjelent, azonos címet viselő dal lesz, azonban pontos időpontot korábban nem adtak ki.

A dal részletekben már korábban kiszivárgott, és az énekesnő is több alkalommal előadta fellépésein, rajongói legnagyobb örömére! A mai naptól a stúdióverziója is felkerült Porcelain hivatalos VEVO-csatornájára. A klip érkezéséről még nincsenek információk, de valószínűsíthető, hogy még az album megjelenése előtt leforgatják és publikálják, hogy ezzel is népszerűsítsék a korongot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek