Starity

Kéz a kézben sétálgatott Hoult és Lawrence

2013. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence újraolvassa a könyvsorozat utolsó részét, a Finnicket alakító Sam pedig elkezdett edzeni. Mindenki készül a szeptemberben kezdődő forgatásra – Jennifer ráadásul (ex)barátjával lazul.

hirdetés
Kéz a kézben sétálgatott Hoult és Lawrence

A tavalyi év hatalmas szenzációja a bestseller sorozat első adaptációja volt. Az éhezők viadala második – Catching Fire, azaz Futótűz című – része idén novemberben kerül bemutatásra. A kiadó a berlini, párizsi és londoni premiereket is bejelentette már.

A harmadik részből viszont, hasonlóan a Harry Potterhez vagy a Twilighthoz, két rész fog készülni, melyeket 2014 és 2015 novemberében fognak megjelentetni. A dupla finálét egyszerre, idén szeptemberben fogják elkezdeni forgatni.

A Finnicket alakító Sam Claflin a Twitterre tett ki egy képet, mely arról árulkodik, hogy már készül a forgatásra. „Kezdődjön a játék. Visszatekintés... Felkészülés. #hungergames #mockingjay #finnickfitness”

Jennifer Lawrence pedig néhány napja Montreálban, egy parkban olvasta újra az utolsó részt, ahol az egykori exe, Nicholas Hoult is jelen volt, ráadásul kéz a kézben sétálgattak, ami arra enged következtetni, hogy ismét együtt vannak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek